Zašto nisam pisala i šta ima novo?

 


Dugo nisam pisala, a volim pisati o poljoprivredi i prirodi.

Obećala sam nešto novo i to obećanje sam ispunila. Pokrenula sam sajt Terra Viva 

Još uvijek imamo početničkih problema, ali i to ćemo uskoro riješiti. Za sada je bolji pregled tekstova na našoj FB stranici Imamo instagran profil

Zahvaljujem se svima koji su svojim prijedlozima doprinijeli razvoju sajta koji će biti vaš i moj vodič kroz život u skladu s prirodom.

I dalje smo otvoreni za sva vaša pitanja, komentare, sugestije, saradnju. Naravno da neću zaboraviti ni ovaj blog. O tome više u periodu koji slijedi.

Uronite u svijet prirode, ekološke poljoprivrede i očuvanja okoliša uz Terra Viva, vašu centralnu destinaciju za sve što je prirodno, održivo i inspirativno. Naša stranica nudi širok spektar tema koje pokrivaju:

Poljoprivreda u skladu s prirodom

Saznajte kako uzgajati hranu na način koji poštuje prirodu i zdravlje. Savjeti, tehnike i iskustva koji će vam pomoći da svoje povrće i voće uzgajate na ekološki prihvatljiv način.

Teme iz prirode

Ostanite informisani o najnovijim dešavanjima u svetu ekologije i zaštite prirode. Aktuelni izveštaji i priče o očuvanju životne sredine.

Upoznajte se sa raznovrsnim biljnim vrstama, životinjskim vrstama i tradicionalnim pristupima zdravlju kroz narodnu medicinu. Saveti za korišćenje biljaka u svakodnevnoj upotrebi. Otkrijte moć prirodne kozmetike i njen blagotvorni uticaj na vašu kožu i kosu. Recepti za domaću kozmetiku i saveti za njegu bez hemikalija.

Outdoor aktivnosti i avanture

Inspirišite se za boravak u prirodi - saveti za planinarenje, kampovanje, biciklizam i druge outdoor aktivnosti. Preporuke za odmor i smještaj u skladu sa prirodom. Oživite stare zanate i pronadjite nove hobije koji povezuju sa prirodom. Korisni saveti i ideje za kreativne projekte.

Gastro kutak

Uživajte u gastronomskim užicima uz recepte bazirane na organskim sastojcima. Preporuke za restorane i lokacije gdje možete probati autentična jela.

Nismo zaboravili ni vijesti

Pratite sve najvažnije vesti i događaje iz domena ekologije, poljoprivrede, boravka u prirodi i još mnogo toga.

Terra Viva je vaša zajednica za održivi način života i očuvanje prirodnih resursa. Pridružite nam se u misiji za bolju budućnost našeg planeta! Posjetite nas redovno jer vas čekaju nove ideje, inspiracija i prilike za učenje i rast.

Comments